Testvéri összetartozás

Ha testvéred van, mindened van!

girls-839809_960_720

Az egyik legnagyobb ajándék, amit az élettől kaphatunk, az igazi testvéri szeretet!

Még a legunalmasabb helyzetek is azonnal élménnyé változnak, ha van testvérünk. Emlékszem az elalvás előtti beszélgetésekre, kibeszélésekre és a nyári szünet közös huncutkodásaira. Ez az örök körforgás ébresztett rá, hogy valójában sosem kell egyedül lennünk! Hiszen a testvérünk mindig a testvérünk lesz és mindig ott lesz, mind a nehéz, mind az örömteli pillanatainkban. Csak nem szabad ezt elfelejtenünk!

Kisebb-nagyobb konfliktusok még egy ilyen kapcsolódásban is lesznek, de fontos, hogy tudd, a szereteted bármin áthatol! Egy hatalmas ölelés még az erős vitát is lecsendesíti. Hagyjátok, hogy átjárjon benneteket az igazi örömteli boldogság!

Valami megromlott köztetek? Legyél te a kezdeményező! Szerinted kinek jó a harag, annak, akit megbántottak vagy annak, aki megbántott valakit? Valójában senkinek se! Ne várj tovább! Már magad miatt is legyél te az, aki kezdeményezed a vitás helyzet helyrehozását!

Gondolj arra, hogy mindegy, megbocsátanak-e vagy sem! A lényeg az, hogy visszaálljon saját lelki békéd és megszűnjön az évek óta tartó háttérben, csendesen emésztő érzés. Hidd el, a másiknak se jó így! Éppen ezért reagálni fog az energiádra, és nem kell további éveket elpazarolnotok arra, hogy a távolságtartás még nagyobb űrt teremtsen köztetek.

Lényegében a testvéri szereped meghatározza életed későbbi mozzanatait is!  Megmutatja, hova tartozol, hogyan működsz egy adott csoportban, például osztályközösségben vagy munkahelyen.

Testvérként hiszem és vallom, hogy testvéri szeretetünk és összetartozásunk komoly mozgatóereje az egész világnak. Ráadásul védelmet és erőt nyújt a mindennapokban. Megadja a támogatást, amikor csak egy szóra van szükségünk, és a biztatást, amikor döntenünk kell. Így kapunk erőt arra, hogy haladhassunk az általunk kitűzött útvonalon, az Élet iskolájában.

Láss, és merd kimutatni érzéseidet, mert csak a most létezik! Szeresd, akit csak szerethetsz, és légy hálás a napnak, a sorsodnak, hogy része lehetsz a nagyvilágnak! Aztán add is tovább minden tudásodat, hiszen sokan vannak még, akik még nem tudják, amit te már igen! Ettől lesz egyre szebb a világunk, a saját lelked és szíved is egyben.

© 2016 - szarvasokkalfutono.hu