Belső utazás

Utazz befelé, hogy lásd, megéld és elengedd

Legyél  egy időutazó, aki a vonaton ülve elhalad a régi emlékek mellett, közben pedig kívülről szemlélve azokat átírja a korábban belé nevelt, kódolt mintákat, foglyul ejtő hit és – értékrendszereket! A gyors utazás vonatablakából rövid időn belül ezeket a régi emlékeket már csupán filmképeknek fogod látni, amelyek lezárultak, és amelyek helyett végre elérkezett a tiszta, élményekkel teli életed.

A vonattal való utazásod során rengeteg időt szánhatsz a befele figyelésre. Itt megengedheted azt, hogy lazíts, kiüresedj, vagy éppen beszélgess önmagaddal, ha úgy tartja kedved. Külső szemlélőként elmerülhetsz abban, amit az út a szemed elé tár, a mozgó képekben, a természet szépségében. Észrevetted a végtelen sárga repcemezőt, a szarvasok futását a mezőn, vagy a lágy búza táncát, ahogy a szellő megfújja?

A suhanó vonaton átélt minden pillanatod rólad szól. Érted és azért, hogy boldog légy. Boldog, mert vannak szeretteid, családod, barátaid, munkatársaid, szomszédjaid és tanítóid. De boldog lehetsz az utcán lévő összes ember miatt is, akik által magadra találhatsz, akikkel segítitek egymást a megtapasztalásban. Természetesen lesz olyan, akivel nem mindig könnyű, de nem minden rólad szól! Légy ember, segítő, bárki, aki szeretnél, csak engedd, hogy általad és benned szebb legyen minden nap! Segíts, hogy gyermekeid és mások is megtanulják általad az igazi élet habos és mosolygós oldalát!

Legyen szebb és szeretettel telibb a világ!

© 2016 - szarvasokkalfutono.hu